Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du måste finna dig i

I den trasigaste värld
finns du

ser hur människor gör
varandra illa och dör

den knutna handen finns
det lilla barnet minns
ser genom en brusten lins

står med en tom hand
och ser svarta jordens land

Allt detta
måste du finna dig i.




Fri vers av Rubus VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-01 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubus
Rubus VIP