Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 2 maj 2016

HAIKU 050216.

två trötta änder
simmar slött i barnens dam
ohygieniskt

© Bosse 2 maj 2016.




Bunden vers (Haiku) av Bossepoet från Österbotten
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-02 20:47



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Sanera dammen.
Och sänd pippina
Tillbaks där dom
Kom ifrån!
GENIAL.. haiku!
:)

2016-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten