Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan

Jag såg dig.. Folket samlade sig runt dig. Ditt leende gjorde att pojkarna log och flickorna avundsjuka. Ingen såg att det bara var spackel. Det är du som e allas drömbild. Men ingen förstår hur du egentligen mår. Ett stort leende och glittrade ögon.. Vad e det du tänker? Allt som e omkring dej e en stor lögn.. Familjen splittrad, krossat hjärta ingen vän att vända dig till fast du hade många…

Nästa dag stod du på berget.. Tårar på din kind.. Tänkte på alla lögner. Om att hennes liv va perfekt och alla trodde det.. Du torkade bort tårarna med handen.. tittade upp mot den stjärnklara himlen.. Månen va det ända som lyste upp natten. Du tog ett kliv men ändra dig snabbt.. Du tänkte: Det finns ändå ingen som kommer sakna mig ändå…! Gick ut på kanten och tittade ner vad skulle det skada?… Till slut blunda du och klev ut.. nere på marken där du låg såg man ett litet leende på dina läppar.. Tänk nu e smärtan slut..!




Prosa (Novell) av Eriika_
Läst 400 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-09-18 23:47



Bookmark and Share


  mjuk
Hej!!
Har läst dina ord om Flickan.Jättebra skrivet.Det känns som om du är ganska full av mindre bra erfarenheter och det gör din text trovärdig.Toppenbra gjort!!
2005-01-22

    teresia
det var ju jätte bra!!! Fortsätt så!
2004-11-01

    tinky-winky
satsa på att bli förfatare!! du har ju talang! jag fick kalla kårar av den här dikten!
2004-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Eriika_