Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Red Lips

Dom röda läpparna med det stora leendet, Dom blåa ögonen, Det bruna håret och den mjuka huden. Lusten av att leka som finns inom henne e borta nu.. Leendet är svårt att glömma.. Tittar i spegeln och ser på sig själv.. Leende försvann då du försvann.. Läpparna e inte röda längre och ler inte på samma sett, Dom blåa ögonen är fulla med tårar och det bruna håret tappar den vackra Färgen.. Läpparna svarta, den som blåa ögonen med svart ringer under, Det Bruna håret har blivit svart, Huden har blivit likblek..

Solens strålar kommer in genom fönstret.. Hon öppnar ögonen.. Ljuset bländar henne.. Ljuset kommer närmare.. Reser sig upp från sängen.. Går mot fönstret och öppnar det.. Ängeln är där och tar hennes hand.. Hon sluter ögonen och tar klivet.. Hon faller.. Ner från den högsta våningen.. Nu kan hon inte leka mer..




Prosa (Novell) av Eriika_
Läst 426 gånger
Publicerad 2004-09-18 23:48



Bookmark and Share


    tinky-winky
erika du ä ju jätte duktig! sorligt, vackert oo super helt änkelt!
2004-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Eriika_