Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förkyld

Frysen
Huvuvdet i två delar
Hals svider & bränner
Hostar och nyser
Hes om en kråka
Smärtan i lederna sticker som knivar,,
kan det vara en vanlig förkyldning el influnsan?




Fri vers (Fri form) av Dessie
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-03 22:37



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Av egen erfarenhet vet jag att det går
över.Misströsta inte!Gläds åt våren!

TBG.
2016-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Dessie