Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till pappa 2016

Alla länkar brista

allt vi måste minsta

endast ett står kvar.

Minnet av det du var ...




Fri vers av Dessie
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-09 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dessie