Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Mina tårar av saknad,
rinner sakta ner

Mina tårar av blod,
som ingen ser

Mina tårar som läker,
sköljer bort mitt onda minne

Mina tårar som rinner
och förvirrar i mitt sinne

Mina tårar från mitt hjärtat,
som fortfarande slår

Mina tårar som bränner
i mina djupa sår

Mina tårar som strömmar,
i evighet.

Mina tårar som alltid rinner
i hemlighet




Fri vers (Fri form) av Dessie
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-09 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dessie