Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaniljsex

 

 

Mina spydiga läppar

smeker dina hungriga knogar,

får din kaktus att prunka

och växa sönder mitt södra kakhål

när du jagar oskattbar mark.

 

 

Du vrider ur Wettextrasan,

så slaskvattnets komplimanger

torkar bort det vita flin

som din löpare sprutmålade

på mitt anletes omritade karta.

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-03 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP