Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vigselring i pottan

 

Slarvigt ihopsurrade guppar vi mot sommaren,

denna förruttnelsens årstid.

Där brunbrända själar steker sig hippa

och försöker gäcka en snart kommande höst.

 

Jag faller ned på marken och kastar upp

när jag ser alla dessa äktenskap

som, liksom vårt, är dömda att vara för evigt.

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-04 14:33



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Haha! Vafan, skrattar som en hes hyena igen, vilken käftsmäll bara från ingenstans, skönt, vaknade till i mitt miserabla solsken! Dooomed
2016-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP