Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De två första raderna komponerade av en av mina andraklassare ... De är så fina att jag var tvungen att fånga upp dem.


I tysthet

Blomman faller tyst
vid höstens frost.

Faller, för att gå till vila,
samla kraft
och nästa år på nytt
få spira.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-05 09:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vacker bild av livets cirkel...
2016-05-10

  ULJO
Härligt teamarbete som ledde fram till denna fina dikt
2016-05-05

  Gisela Nordell
fint.
2016-05-05

  Gunnel Eriksson VIP
Vad ska det bliva av detta barn?
Bra fortsättning också.
2016-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP