Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Lek under solen"

Uti förorten leker barnen
med varandra

precis som förr

På många andra ställen
leker barnen med
sina paddor

precis som nu

© Christer Johansson 2016-05-05




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-05 19:01



Bookmark and Share


  rondell
Underfundigt! Så är det:)
2016-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP