Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord, ord och ord.

Alla försök att bli oändlig. Detta sökande efter ord. Allt som redan är sagt, alla fraser som är blasé.

Du, du och du. Men vem är du? Förmodligen jag. Egocentriska ord. Ord, ord och ord. Kan vi någonsin förklara, spegla helt och hållet, en enda känsla, med alla dessa ord?

Vill spy upp en känsla, se den spridas på ett glasbord och skriva av den uppochner.

Tankar som föds. Banala ord som dör. Dör, dör och dör.




Fri vers av Lizzarde
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-06 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lizzarde
Lizzarde