Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och likadana nöff-nöff-arter finns hos dem med snippa...


Mansgrisens mantra

 

 

Du lär inte få mig på rygg

ingen mening alls med att försöka

ty skulle jag kalla dig snygg

är jag ändå för full för att göka.




Bunden vers (Rim) av Judas Ekholm VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-06 23:55



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Haha - tänkvärt..
2016-05-09

    ej medlem längre
..ja vem fan skulle vilja..

haha.. ;) hur lätt som
helst att få dig på knä..
.. men nu dras jag inte
till män.. så det få va..
2016-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP