Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det vi väntar på?

 

 

Nu nalkas snart dekadansens högtidsstund 

Melodifestivalen!

 

Med sex och naket

i publikhav och på scen.

 

I år 2016 kommer homo och HBTQ flaggor

blandas med flaggor från olika minoriteter.

 

Om någon till äventyrs ha en svensk flagga

blir den väl utkastad som rasist!

 

Men hur var det nu!

Är det inte en Melodifestival vi väntar på?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av M M Mannheim VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-07 10:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Nej, det hoppar vi över...det finns annat som är roligare...:-)))
2016-05-10
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP