Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget

Din tystnad berör mig.


Jag kan höra dig andas.


Men jag är långt borta.


Kom till mig.
Var nära mig.
Älska mig.
Hoppas på mig.

Din tystnad berör mig.
Jag saknar den.


Jag saknar dig.
Jag älskar dig.
Jag hoppas på dig.




Fri vers (Fri form) av ettlitetbi
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-07 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ettlitetbi
ettlitetbi