Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser dig

Doften av sommaren sveper in genom fönstret. Ljuvligt.
Så finns jag här och tänker: vad händer nu? När tar det slut?

Jag är på väg till dig. Vänta på mig. Jag kommer.

Vad betyder dessa ord för dig? Vad tänker du på?

Jag, ja, jag tänker på dig.
Jag är på väg. Jag kommer. Vänta där framme.

Detta är vad jag alltid önskat.
Så vänta på mig.
Vänta på mig.
Vänta.


Jag ser dig.




Fri vers (Fri form) av ettlitetbi
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-08 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ettlitetbi
ettlitetbi