Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte här

Ingen annanstans än här
borde hon vilja vara
men något i henne drar
är faktiskt redan där
i minnet av honom
rörelsen och doften
leendet som spricker
från tvekande knoppar
till utslagna bländvita blommor




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 291 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-08 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta