Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÖDRAR OCH DÖTTRARS KONKURRENSSITUATION

För de  som  av  olika  forskningsskäl, vill  se  hur
en mor över  de fyrtio reagerar,av att bli påmind
om  den  omutbara  sanningen  att  hennes  dotter
är mycket frächare  än  hon  själv och framförallt
yngre,kommer att få bevittna en häpnadsväckan-
de snabb förändring från  harmonisk  ömsint och
ansvarstagande moder till en eldsprutande drake
och ond  häxa, men  vem som  är  skulden  till  att
naturen är en  obarmhärtig tidsmätare  har  ingen
ännu kunnat utmäta.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-08 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP