Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bytt är bytt

 

 

Rom ner i jorden

för att gödsla jorden

och upp spirar Löv!




Övriga genrer av M M Mannheim VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-09 13:08



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
bra och poetiskt
2016-05-13

  överlevaren VIP
Växande ord!
2016-05-09

    ej medlem längre
Jag tycker vmycket om din text! Första raden är originell.
2016-05-09
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP