Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår

 

 

 

nu är våren här på allvar

hörde göken gala

hans ho-ho-ande hördes på håll

23,5 grader varmt i skuggan

det kan inte bli bättre




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-09 13:26



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
fina rader
som gör mig glad
2016-05-09

  Marita Ohlquist VIP
Njuter av din fina text och av våren!
2016-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP