Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härifrån och framåt

Du behöver inte sätta upp långsiktiga mål

ibland räcker det med att Du bestämmer Dig för

om Du skall gå till höger eller vänster 

och att Du sen... tar klivet

© Angela Bohlin

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-05-09 18:21



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
Denna dikt behövdes idag
2016-05-13

    Mim
Gillar den här dikten skarpt.
Beskriver min vardag, ofta.
2016-05-12

  Alysse VIP
Ja, det kan vara det svåraste,
att ta det där första steget.
Bra och klokt skrivet!
2016-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP