Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi konsumerar, köper, äter och tittar på skit... så böj er ner och sug i er fekalierna.


Hymn till rövhålet

 

Hygienisk som en hemlös, så svettig och så het

är viadukten din så strikt solid.

Ack, låt mig komma in och få ställa till förtret

för den som låtsas vara smått frigid.

 

 

Åh, bleksiktiga skinkor, ack sära på er kvickt

och lämna isterportarna på glänt,

så att jag får ta del av den tjusigaste sikt:

En guldgruva som Herren Gud har sänt.

 

 

Å, underbara rövhål i ockrafärg förgylld,

jag vill åt din skatt, så blöt och brun.

Å, mästerliga arsle, din vallgrav den är fylld

med dreadlocks, inte några mjuka fjun.

 

 

Varenda hemorrojd ser jag som en röd rubin

och när de spricker ler jag glatt i mjugg,

för du är kristligt vacker, bedårande och fin

med halsband utav kvisslor kring din glugg.

 

 

Låt bruna diamanter få fylla upp min mun

– långt bättre än att gurgla Listerine –

och pressa sedan fram ur din sköna önskebrunn

en stinkande och smattrande lavin.

 

 

Jag älskar exkrementer långt mer än alkohol,

jag hyllar allt som andra kallar smuts.

Jag suger dig som kräftspad, jag lirkar upp ditt hål,

och sticker in mitt huvud lik en struts.

 

 

Jag älskar all din sörja, din smet, ditt kladd, ditt glopp:

Du skänker mig en brun och kletig dress

när du medelst din pussmun sist sprayfärgar min kropp

och omvandlar mig till en fejknegress.

 

 




Bunden vers (Rim) av Judas Ekholm VIP
Läst 1128 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-10 21:29



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Ha,ha detta är en ändalykts-charm
över produkterna från en tarm.

Mycket fyndigt... vetja!
2016-05-13

  DominiQueen
Gillar inte innehållet men FAN SÅ JÄVLA BRA SKRIVET!!! Författarkonst att skriva vackert om sånt som de flesta nästan kräks vid bara tanken av... Skitsnyggt!!!

Namaste
~ DominiQue
2016-05-13

    ej medlem längre
Du berör,jag höll på att spy:) Vill få ut lite mer av frukosten,you know?
2016-05-11

  Valkyria-Fatale
Mästerligt skitsnack
i en ton av brun briljans
Skratta nästan på mig
mina smilgropar hade inte en chans
Din "diarreaiska" ändtarmslyrik
läser mellan raderna
en slags röv-armystik
Det kan rinna till snabbare
med lavemang
Men en mästerpoet som du
behöver inga bihang av annan rang
Du skriftar ändlöst ur hålet -
i naturlig smak
Ingen kejsare utan kläder
där du blottar din bak
Dessa rader ska va en komplimang
även om rimmen kanske missvisande
kan tolkas fel i ett annat sammanhang

ja, ja, jag gjorde ett försök iaf ^¨ hehe

// Tant Brun // V-F


2016-05-10

  lillstrumpa
Väl ordat!….
...Som koprofagerna skulle ha sjungit i kör.

"Av skit är du kommen - skit skall du åter varda"

- mänskligheten i sin naknaste form:
Ett blottat rövhål
2016-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP