Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upptäckbar

Det fanns bara en stans min existens var möjlig.
Långt bortanför allas händelsehorisont.
Även din.

Oupptäckbar.
Endast effekter och symptom avslöjade positionen.
Kunde heller själv inte avgöra var i alltet den befann sig, bara att existensen endast där var möjlig.

Men det var ingen stans att befinna sig i, bara existera i.
Jag behövde befinna mig, existera där jag befann mig, avslöja min position och bli upptäckbar.
För dig.




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-10 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP