Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sala i all sin prakt. Ytterst vacker stad, erbarmligt fula människor.


Den nerknarkade knullfittan

När jag vaknade i morse kom jag att tänka på en av de mest skrämmande upplevelserna i mitt liv:

 

Jag var kanske 6-7 år gammal och hade precis fått min veckopeng. Glad i hågen tultade jag i väg mot godiskiosken för att spendera mina mynt på snask. När jag närmade mig kiosken såg jag att det satt en tant på en bänk alldeles bredvid kiosken. Hon såg rätt otäck ut, hon hade jättemycket smink, en kort och snäv kjol och håret var urblekt och permanentat.

 

När jag gick förbi henne och precis höll på att fumla i fickan efter mina pengar utbrast hon:

 

- Hörru, grabben, vill du se min nerknarkade knullfitta för en femma?

 

Jag visste inte vad jag skulle svara. Tankarna snurrade i huvudet, jag blev kallsvettig och rodnade. När hon med taggtrådslen röst upprepade sin förfrågan med ett aggressivare tonfall blev jag så rädd att jag tappade mina mynt. Jag vände på klacken och sprang som en idiot bort från den otäcka tanten.

 

När jag var i säkerhet vände jag mig om och tittade om hon följde efter mig. Då såg jag hur hon stoppade in mina mynt i sin nerknarkade knullfitta. Jag har aldrig varit mer rädd i hela mitt liv.





Prosa (Kortnovell) av Judas Ekholm VIP
Läst 875 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-11 14:34



Bookmark and Share


  Tess74
Jävligt stark! Avesta är inte så mycket bättre...
2016-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP