Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22796864.ab


Att leva i landet "landa i sig själv"

Margareta Larsson, Jimmie Åkessons svärmor lämnade partiet i september förra året och sen dess är hon politisk vilde. Hon har haft time out i snart ett år för att "landa i sig själv" och samtidigt plockat ut 62 000 i månaden vilket hon tänker fortsätta med.



Ja, det där med att landa i sig själv kan ta tid. Och ju vildare man är, desto längre tid tar det att landa. För den som är lite tamare finns det en annan lösning - man avgår och då blir det mjuklandning med fallskärm. Det ska löna sig att sitta i riksdagen även om man inte gör det bokstavligen.




Övriga genrer (Satir) av Onomatoprofet VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-11 18:02



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Det kom fram senare att Margareta har landat i en massagesalong. Väl investerade skattepengar!
2016-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP