Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se nedan huvudtexten...


Till en styv bröstvårta

 

 

Min mun både nafsar och tuggar
På hallonet - uppnosigt rött
Din vätska kan toppfylla muggar
På bröstmjölk jag dricker mig trött

 

 

Min tunga den leker och spelar
Över din blodsfyllda knopp
Den reser sig upp och den stelnar
När jag sen kysser dess topp

 

 

Vårtgårdens ljuva nyanser
Fyller upp hela min mun
Och liksom en röv hos chimpanser
Är huden så rosa och tunn

 

 

 

***

Kommentar:

 

>> Detta är en liten avstickare. Mitt i allt bögande smiter jag in med ett pekoral om den kvinnliga vårtgården, med tillhörande knopp. Texten har ett latent budskap som avhandlar frihet, jämlikhet och broderskap. Kan tyckas svårt att upptäcka med ens, men det gäller bara att skrapa ordentligt, som abortläkaren skulle säga.

 




Bunden vers (Rim) av Judas Ekholm VIP
Läst 915 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-12 22:24



Bookmark and Share


  Valkyria-Fatale
Känsligt område av hud
kvinnliga former av skrud
Styva vårtor från vind icke från söder
eller styva vid touch är allt de behöver
män tycks va galna i bröst
liksom barnet som söker tröst
vet inte varför, men jag är inte man
förvisso även kvinnor bröst gilla kan
men visst är det hettande att "få svar"
när vårtor styvnar när kroppen är bar
tätt intill och nära
styvt möter styvt på de "kära"

Om du vill:
Min text om samma ämne:
"Det var en gång....ett par bröst"
https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1954617

2016-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP