Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sådana dagar

Här står jag igen
rädd och ensam
kämpar jag
ännu en gång.

Medan du
vaknar i armar av någon
trygg och alla vill dig väl.

sådana dagar
känner jag mig
övergiven
utan hopp att
du kanske tänker på mig.




Fri vers av stormen
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-13 05:43



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
Fina rader
om saknad
2016-05-13
  > Nästa text
< Föregående

stormen