Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har slängt in en brasklapp nedan, vad limerickens belägenhet anbelangar.


Ädlingarna - En limerick om språkporr

 

Det var riddarna kring runda Borde(t)

som hade tröttnat på att allt de gjorde

alltid framstod som käckt,

man ville vara nåt fräckt

liksom Riddarna kring runda Orde(t).

 

 

---

 

 

Brasklapp innan jag kölhalas: Den här limericken Låter bättre än den ser ut på papper, d.v.s. om man inte verkligen artikulerar ut bokstaven "t" i orden "bordet" och "ordet". Det är också därför jag infogat dessa inom parentes.

 

Anal som jag är så skär det i mina ögon en smula att lämna ifrån mig eländet i det här lite sjaskiga stadiet, tydligen inte tillräckligt mycket för att jag skall ha skam nog i kroppen för att inte våga lägga upp den här




Bunden vers (Limerick) av Judas Ekholm VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-13 14:04



Bookmark and Share


  Valkyria-Fatale
De ville vara fräcka
och därför tömde sina säcka (R)
Med näven åt höge (R)
de varandra störde
där Riddarna satt runt bordet,
fullkomligt näcka

(jag vet, kass haha)

kul med limerickar....och runda ord :)


2016-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP