Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett kärlekspoem


"DEN VACKRASTE"

Du är min vackraste, den vackraste ros.
En ängel i vitt, en glänsande ängel!
Du dansade in i mitt liv, när jag var som ensamast!
Du log ditt leende emot mig och jag förstod!
Vem är du min älskade skatt?
Vem är du som är som guld?
Dina ögon glittrar som guld i skogen.
Dina ögon glittrar när du ler ditt leende!
Jag vill omsluta dig i mina armar.
När jag kramar dig då plötsligt känner jag värmen i från din heta kropp.
En kropp som brinner som eld!
Din åtrå tänder något inom mig.
Ditt namn är som ljuv musik.
Jag smeker ditt silvergråa hår.
Hur kan man känna så här?
Hur kan man bli så kär?
Jag blev kär helt oförhappandes!
I en unik och annorlunda varelse!
I en speciell avart med speciella egenskaper!
Men att vara kär!
Det är en underbar känsla!
Du väckte en längtan hos mig.
CAMILLA! Min eviga kärlek!
Jag kommer aldrig att glömma dig!
Förlåt! Men plötsligt så förstod jag!!!




Fri vers av avarten
Läst 176 gånger
Publicerad 2016-05-13 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

avarten