Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knyter våra Band....

Du känner dig distraherad av allt som stör
dom säger att du ska kunna hantera din värsta mardröm.
Det finns dom som aldrig kunnat se på livet på det sättet.
Dom har bara sina enkla ord och får allt serverat.
Du ska kunna gå fast marken inte längre är hård
du ska kunna slå dig fram med bakbundna händer.
Du ska kunna säga emot fast dom har stulit dina ord
skulle vilja se dom i din sist, när dom står och tar emot.

Har aldrig sett dom låta dig gå vidare utan att dom tjänar på de
har aldrig sett dom ge dig nåt gratis utan att det fattas en del.
Dom ska hånle och skratta när du står som i kvicksand
dom förhandlar och kräver för att ge dig en hjälpande hand.
Dom sparkar på dig som ligger och bara tittar på
ingen som rycker in och hjälper, alla går brevid och tittar på.

Men du ska inte slåss mot ditt eget liv, du ska slåss mot dom.
Jag har sett dig vinna en omöjlig strid, jag vet att du kan förinta dom.
Du fick mig härifrån och nu är det jag som ska hjälpa dig.
vi två är starkast här på jorden bara vi knyter våra band.

Copyright © Hoffa 2006




Fri vers av Hoffa
Läst 354 gånger
Publicerad 2006-05-05 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hoffa
Hoffa