Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I ryggdunkningsbyn är innehåll oväsentligt. Huvudsaken att man är polare med så många som möjligt och är Trevlig. Ärlighet varar sämst.


Tjenis med alla - En limerick om uppmärksamhet

 

Från Amerikas Förenta Stater
en poet kom, med urkassa later:
Hen skrev skit gång på gång
men fick lovordens sång,
ty hen hade flest Skrivarkamrater.

 




Bunden vers (Limerick) av Judas Ekholm VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-13 23:01



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
En del slickepotts. ..
Gillar det som kommer
Ut mellan skinkorna.
2016-05-25

    Dan Myrbeck
Ja, många kommentarer behöver inte betyda hög kvalité...
2016-05-16

  gunnnar nylund VIP
Jodå, lite av det här har vi på poeter.se
också. Ryggdunkandet å bekräftelsen
håller varandra i hand som om de vore
gifta.
2016-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP