Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ORDEN SOM GER GLÖD TILL KÄRLEKENS SJÄLAR


ORDEN VÅR BRO ~ KÄNSLAN DESS KRAFT

Ja, huru kunna inte själar och hjärtan sättas i brand via poesin...

 

 

 

ord & foto

© 

DominiQue NVC Costa 




Övriga genrer (Aforism) av DominiQueen
Läst 314 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-14 15:35



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tack alla Underbaringar.

Words in LoveLight
~ DominiQue
2016-05-17

  Karina"Kia"
Vacker vackert..!
Du har så rätt!
2016-05-17

  mike irow
UNDERBAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2016-05-14

  Ninananonia VIP
Vacker är den bron...
2016-05-14
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen