Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melodifestivalen 2016

 

 

Årets segrare i Melodifestivalen 

är 

Politik!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av M M Mannheim VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-15 00:43



Bookmark and Share


  poetryGirl
botten är nådd
2016-05-15

    ej medlem längre
Skönt att slippa se...
2016-05-15
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP