Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senruy 15.5-16

Nätet av vänner
får alltfler tomma maskor
dödsannonsen




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-05-15 08:31



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Tyvärr.... väl utsagt.
2016-05-24

    ej medlem längre
Sorglig, men bra haiku!
2016-05-23

  Njord
Ja så är det tyvärr! fint diktat!

2016-05-17

    Dan Myrbeck
Drastisk förklaring på rad tre...
Bra.
2016-05-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra formulerat om livet!
2016-05-16

  Anya VIP
Joo tänker på Tomas Tranströmer här...när han skriver om åldrandet...som jag tolkar det:

"Begravningarna kommer
tätare och tätare
som vägskyltarna
när man närmar sig en stad"

Tycker din metafor med nätet och tomma maskor är strålande. Sparas!
2016-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP