Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarmjuk

känsla av något vackert

 

och en väntan 

 

tills sommarmjuk längtan

 

smeker

 

hjärtats oas

 

av 

 

dig




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-05-15 21:32



Bookmark and Share


  mike irow
verkligen sommarmjuk
som sammet som från hjärtats
stillsamma oas kom orden...
2016-05-17

  Fred Linz
Gentle as a summers breeze

Lovely thanks
2016-05-16

  Sofhia Wirström
så fin och skör
2016-05-16

  Nils-Robert
Vilken vacker dikt om längtan.
2016-05-16
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP