Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VINGKLIPPT

 

 

Så ser jag dej lilla fjäril
med din sargade vinge
Jag vill så gärna hjälpa dej
om de ginge
Vi är så lika du och jag
ändå
Jag är trasig inuti
och du utanpå
Jag lägger dej i min hand
och bär dej varligt
Söker en blomma
som ger dej stöd
Jag ser en liten gul
men tänker den stor och röd
Drick av blommans nektar
än en gång
Av blomman som är gul
inte röd
Så vill jag minnas dej
lilla fläril
Vacker levande inte död

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-05-16 13:40



Bookmark and Share


  jörgen g
Lika skört som vacker skildrat! Vårt ansvar gentemot varandra och vår omvärld är bitterljuvt i all vår bristfällighet
2016-05-17

  mike irow
så vackert...så vackert!1
2016-05-17

    ej medlem längre
Sorgsen och sargad i saknaden...
2016-05-16

  ULJO
Poesi med värme, skörhet och vackerhet. Bra
2016-05-16

  stig wikman
Känslosamt
och fint poeterat .

KRAM Å APPLÅD.
2016-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP