Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG GÅR

 

genom skogar och över berg
går runt sjöar
och genom dalar
följer myrar
följer sandstränder
följer stegen bort ifrån mej

 dem ska jag följa
för någon gång måste du vila
då ska inte stegen
längre gå bort från mej

 då vänder dom
och vi går tillsammans
hem




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-16 16:06



Bookmark and Share


  jörgen g
Hoppfulla rader om om att finna det som gått förlorat och äntligen finna vila och frid
2016-05-17

  mike irow
otroligt
fint skaldat!!! sjöar som går!!!
5 stjärnor av guld
2016-05-17

    ej medlem längre
Vacker dikt om saknaden!
2016-05-16

  ULJO
Bra text om flykt från sig själv men att åter hitta hem. Jag gillade den texten
2016-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP