Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snigelfart

Nerför stigen
väjer snigeln
för en pinne
bromsen inne

för varje hinder
blossar kinder
snart förbi
i lämplig fart

så stolt
en snigel
någonsin
kan bli

tänker
i sitt sinne

när kurvorna
är snäva
så det sladdar
och det stänker

det lönar sig
att sträva
och att streta

det denna snigel
inte vet
om bromsar
och om hastighet

är inte värt
att veta




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-16 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren