Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Just jag"

När vissa följer strömmen
och somliga tittar på
medan vissa andra blundar

Passar jag på att bryta mönstret
på mitt sätt

Inte för att jag känner att jag måste

Utan helt enkelt
bara för att det är just jag

© Christer Johansson 2016-05-16





Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-16 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP