Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norges nationaldag, 17 maj!

 

 

Idag är det 17 maj

Norges nationaldag!

 

De ska marschera

i traditionella nationella kläder

och med Norges flaggor

Strandvägen i Stockholm 

och upp till Skansen!

 

Undrar om det blir

motdemonstrationer då?

 

Så polisen får skingra 

de som är emot 

nationella yttringar!

 

Kanske också de norska sångerna

kommer att störas

av en ensam saxofon!




Övriga genrer av M M Mannheim VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-17 09:18



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Tycker inte det är nått fel i å fira
nationaldagar. En del, tycker, kanske
att allt ska va´en enda Internationell
Stat. Men jag är för en värld med
olika nationer, språk, osv.! Absolut!
Det blir för likriktat, annars ! !
2016-05-17
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP