Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ont flyende jaget



Det är först nu
när de svåra minnena
slutligen börjar falla plats
som insikten infinner sig
att jag aldrig fått vara
den jag förmodligen är




Fri vers av Coeur de verre
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-18 11:41



Bookmark and Share


  i af apa
nej
men förmodlingen
vara
den du förmodligen var
då...

(tror fattar
vad du menar...)
2016-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Coeur de verre
Coeur de verre