Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gren, ett bad, ett hus

Bild som avbild och förebild
Efter bilden kommer minnet

Det stora är avlägset
Som på en bild

Det lilla är passerat
Och finns i minnet

En gren, ett bad, ett hus
Det finns alltid kvar




Fri vers av Machete Man
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-21 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Machete Man
Machete Man