Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv kan levas utan att märkas

Ett liv kan levas utan att märkas
Födas med ett skrik, och tystna strax därefter
Barndom, skola, arbete, bortgång

En strand, ett vattenbryn
Vågorna ersätter lekfullt varandra
Upplöses innan och utom
Att skilja dem åt är en omöjlighet

Tanklöst, kanske utan eftertanke
Ett helt liv utan avtryck
Titta, andas, glädjas
Ett liv kan levas utan att märkas




Fri vers (Fri form) av Machete Man
Läst 118 gånger
Publicerad 2021-06-11 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Machete Man
Machete Man