Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brytpunkten som denna

Hjul roterar
Vägar passeras
Vågor rullar
Strandkanter förändras
Säg den som minns allt

Brytpunkten som denna
Är det ett stopp
För eftertanke

Brytpunkten som denna
Är det ett vägval
Vem ska jag vara




Fri vers av Machete Man
Läst 41 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-28 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Machete Man
Machete Man