Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kunde ha blivit bra

Jag kunde blivit bra för dig
Och du kunde blivit bra för mig
Det syns i kaffesump, teblad och på molnen
Alla tecken åt samma håll

Jag kunde blivit bra för mig
Och du kunde blivit bra för dig
Vi ser på oss själva
Ett stilla vatten reflekterar sannare än den skarpaste hjärnan




Fri vers (Fri form) av Machete Man
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-23 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Machete Man
Machete Man