Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några varv till

Hade försökt att bromsa in ett bra tag nu.

Tufft ärende, för hastigheten var satt långt, långt innan.
Innan ja, vad vet jag.
Kunde nu alla fall urskilja vissa konturer av det som skulle bli mitt.
I alla fall förvaltas av mig.
Farten var dock alltför hög för att urskilja något visst och definitivt.
Naturligtvis även ens för försök att tänka på att kliva av.

Kunde inget annat än att åka med några varv till.




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-23 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP