Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänka större

TÄNKA STÖRRE


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Tänka fritt är STORT

men

Tänka sanning är S T Ö R R E


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^





2016-05-23 rondell




Övriga genrer av rondell
Läst 382 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-05-23 23:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ja om inte Störst! :)
2016-06-03

  Marita Ohlquist VIP
Intressant text som sätter fart på tankeverksamheten!
2016-05-30

  Angela Bohlin VIP
Gillar denna skarpt!
2016-05-28

  Flicis VIP
Bra skrivet
2016-05-27

    ej medlem längre
det har du rätt i.
2016-05-27

  Sofhia Wirström
Så bra och sant
du för fram budskapet
på ett bra o kort sätt
Och så viktiga rader
2016-05-26

  Marianne Räf
BRAVO !! Det är lite som skillnaden
mellan fritänkare å nytänkare. Då,
är jag hellre en nytänkare. . . Man
kanske v ä l j e r sina sanningar ?
Fria - eller ej.. Föredrar, också,
det sanna framför det fria! :-)
Fast, beror, nog, på hur man ser det!
Det finns ju negativa sanningar och
positiv frihet! Samt, -- tvärtom !
2016-05-26

  överlevaren VIP
Klok tanke, GILLAR!
2016-05-25

  Ninananonia VIP
:) Väcker mina tankar .. Bra skrivet!

Ja, oftast är det nog så men ibland så ..kan det ju vara så att det man tänker fritt på ja det man tänker kan ju bli det sanning.. och vilket är då störst?
2016-05-25

    ej medlem längre
Djupsinnigt...dessvärre kanske din sanning inte är min :). Vi har olika sanning som bygger på individens erfarenheter :) Men det fina i kråksången är att om vi är öppna för den andres sanning, så berikar vi varandras sanning! Fint va?
2016-05-24

    Peter Söderqvist
Jämförelsen är spännande.
2016-05-24
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell