Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Humlens styrka"

Vem var det som skulle städa
rummet ?

Sa han förvånat när han klev
ut från rummet på morgonen
och halkade på ett bananskal

Den banan han kvällen innan klädde
av när han skulle leka Clownen Manne

och vinna några billiga poäng

© Christer Johansson 2016-05-23




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-24 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP