Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett litet kåseri kring den snabba vetenskapliga och tekniska utveckling vi befinner oss; mycket positiv, även om den också innebär negativa och farliga moment.


Brevkurs.

Det går fort nu, utvecklingen
skenar, in the sixties, när den
gick som på räls, han man
i alla fall lösa en liten biljett,
pollettera cykeln och ännu se
pollarna flimra förbi...

Ute, i utanför skapandets
grand, utan så mycket som
en egen drönare att luta sig
mot, bara strosa omkring,
phona sig lite, platt intet mer
än att bara positionera sig,
virtuellt.

Ändå, kolla! Härifrån,
i kursen på distans, här ser
jag och förstår molnets
själva väsen, andning och
konstant; dess ogripbara
puls, dess aldrig sinande
avans. Måste checka upp!
När börjar Hermods brev-
kurs, för oss, controllers
av ordens egenhet, kontur
och konvenans?




Fri vers av Olof Lagerhorn VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-25 18:56



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Personligen tycker jag att
det finns alldeles för många
negativa följder av utvecklingen.
Bara att det är möjligt att kapa
personnummer, tycker jag är en
gigantisk felbedömning av det
"öppna samhället"
Det saknas en hel del Hermodskurser
i socialt beteendemönster
2016-05-25

  ResenärGenomLivet VIP
Det är mycket som det borde finnas brevkurser för...trevliga tankar, även om jag själv tycker att utvecklingen går lite för fort...man hinner inte riktigt med...
2016-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP