Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Satans Assistent

Hade vandrat med som satans assistent ett kort tag.
Det hade inte vart något val men jag klagade inte till en början.

En del var egentligen försvar inte attack.
Eftervärlden förstod aldrig skillnaden med just det.

Befann mig i trossen och i ständig beredskap.
Såg i fasa vänner och andra massakreras, genomskjutas, sprängas i luften.

Själv märkt för livet på alltför många vis.

Vägen sedan blev offantligt lång och annorlunda.




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 381 gånger
Publicerad 2016-05-26 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP